Om jouw mentale en fysieke gezondheid te verbeteren maak ik gebruik van toegankelijke psychologische zorg.

TOEGANKELIJK

Bij W&B kun je terecht voor uiteenlopende lichte en milde psychische klachten en problemen. Voor een behandeling heb je geen verwijsbrief nodig. Dat houdt in dat je geen verzekerde diagnose nodig hebt om hulp te ontvangen. Omdat ik snel hulp kan bieden, is er geen wachtlijst. Zo verminder je de kans dat jouw klachten verergeren tijdens lange wachttijden.

DESKUNDIG

Ik ben een universitair geschoolde psycholoog die aangesloten is bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Ik heb ruim 20 jaar werkervaring in de GGZ, blijf up to date door middel van nascholing en werk uitsluitend met wetenschappelijk bewezen behandelmethodes. Hiermee maak ik behandelingen op maat.

UNIEK AANBOD

Het unieke aanbod van W&B bestaat uit de combinatie van kwalitatief hoge zorg en het effect van wandelen en /of hardlopen in de natuur. Dat wil zeggen: een totaalpakket van beweging, natuur en therapie. Op basis van mijn ervaring en expertise bied ik verschillende behandelmethodes aan, waaronder Cognitieve Gedragstherapie (CGT), methodieken en technieken van de Schematherapie en EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing).

SAMEN

Bij W&B werk ik transparant en samen met de cliënt. Dus: samen met jou bespreek ik de voorgestelde aanpak. Een open en warme houding van je therapeut staat hierbij voorop. Daarbij heb je bij W&B de vrijheid om zelf te bepalen waar je aan wilt werken of waar je behoefte aan hebt.