W&B werkt onafhankelijk van verzekeraars. Dat betekent dat ik particuliere tarieven hanteer. Dit zijn de voordelen van contractvrije zorg op een rij:

  • Laagdrempelig: je hebt geen verwijsbrief nodig van de huisarts, geen ingewikkelde aanmeld- en intakeprocedures of ellenlange tests;
  • Privacy: ik heb geen contracten met zorgverzekeraars, waardoor er niets met je verzekeraar gedeeld wordt. Op deze manier wordt jouw privacy gewaarborgd;
  • Geen vergoede diagnose nodig: omdat ik contractvrije zorg bied hoeft er geen diagnose vastgelegd te worden in een DBC (diagnose behandel combinatie)
  • Persoonlijke benadering: geen restricties op behandelminuten, maar zorg afgestemd op jouw klachten en behoeftes.

TARIEVEN

Intake gesprek (60 min) € 95,00
Behandelsessie (60 min) € 95,00 per sessie
Bundel van 5 sessies * € 425,00
Bundel van 10 sessies * € 825,00

* De bundels zijn exclusief het intakegesprek

BETALING

Je betaalt aan het einde van elke sessie. Je krijgt hiervoor een factuur via de mail. De bundels dienen wel vooraf betaald te worden.

Let op! De behandelingen worden niet door de zorgverzekeraar vergoed.

ANNULEREN

Het kan wel eens voorkomen dat je niet naar een afspraak kunt komen. Stuur dan tijdig een mailtje naar info@wandelenbehandel.nl. Tot 24 uur voor de afspraak kun je de afspraak kosteloos afzeggen. Doe je dit niet op tijd, dan ben ik helaas genoodzaakt om € 45 in rekening te brengen.

KLACHTEN

Ik streef ernaar om de gesprekken zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw behoefte en hulpvraag. Voel je vrij het met mij te bespreken wanneer dit niet het geval is of wanneer je andere klachten hebt. Zo kunnen we samen tot een oplossing komen. Mochten we er samen niet uitkomen, dan kun je je wenden tot de klachtenregeling van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) waar ik ben aangesloten. Bekijk de NIP website voor meer informatie.

REGISTRATIES

Ik ben lid van beroepsvereniging NIP. De titel ‘psycholoog’ is niet wettelijk beschermd. Dit betekent dat iedereen zich psycholoog kan noemen, ongeacht opleiding of werkervaring. Door het dienstmerk PSYCHOLOOG NIP te gebruiken laat ik zien dat ik lid ben van de vereniging en beschik over een universitair masterdiploma in de psychologie en ervaring heb als psycholoog. Kortom: een kenmerk voor kwaliteit..

E. Schuller-Volk NIP lidnummer 134392